Schilders

— Kwaliteit, klantgericht en betaalbaar, onze gespecialiseerde afdeling in binnen- en buitenschilderwerk is uw vaste partner in het beschermen en onderhouden van uw pand. Wij gebruiken onze ervaring en vakmanschap om met u mee te denken en komen met een plan op maat. —

MMBS is veelzijdig

We luisteren naar uw wensen en gaan vervolgens de situatie technisch inspecteren. We adviseren u vanuit de benadering van de totale buitenschil. Namelijk, het voordeel van MMBS is dat wij werkzaam zijn in verschillende gebieden: schilderwerken, gevelrenovatie & -restauratie en monumentale restauratie. Dit zijn gebieden die in elkaar overlopen en gebruik van elkaar kunnen maken. Door onze veelzijdigheid hebben wij voor u een brede kennis, ervaring en vakmensen met gevarieerde competenties inzetbaar.

Een passend plan van aanpak

We willen u graag ontzorgen. We brengen de situatie voor u in kaart en adviseren u een helder en realistische manier, zodat u een goede afweging kunt maken. We maken samen een passend plan van aanpak, dit kan zijn van éénmalig project tot een gefaseerd uitgevoerd meerjarenplan. U kunt ook bij ons kiezen voor een lange termijn onderhoudscontract. U geeft daarbij aan welke eisen u verbindt aan het schilderwerk en wij maken op basis hiervan een budgetvriendelijk meerjarenplan. Zo voorkomt u hoge kosten op lange termijn. Desgewenst kunnen we voor het formuleren van een dergelijk onderhoudsscenario rekening houden met een Total Cost of Ownership analyse.

In gezamenlijk overleg met gaan we kijken naar de gewenste planning qua tijd. Soms is noodzakelijk dat de werkzaamheden op een bepaalde manier uitgevoerd worden of in een specififieke, vaak korte, periode plaatsvinden. Zodat de functie van het gebouw zo min mogelijk of zo kort mogelijk gehinderd wordt. En de overlast voor de omgeving zoveel mogelijk beperkt blijft.

Het kan ook zijn dat het budget voor u leidend is voor het maken van de planning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het combineren van werkzaamheden op één locatie waardoor u kosten besparen.

Wij voeren de werkzaamheden uit conform de vooraf afgesproken kwaliteit. Als u wilt adviseren wij u in een kleurenplan en in de esthetische aspecten van de diverse verfsoorten. Zie hoe mooi een pand kan worden met de juiste verzorging en vormkeuzes. Uw wensen, uw budget, uw tevredenheid. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag advies op maat. Bel 030 686 54 47 of mail ons.

Monumentaal schilderen. — Deze vorm vraagt speciale aandacht van de schilder. Specialistische kennis van oude technieken en materialen, waarbij elk monument om een andere techniek en aanpak vraagt. De organisatiestructuur van MMBS zorgt ervoor dat vakgebieden als gevelrestauratie, monumentale restauratie en monumentaal schilderen elkaar kunnen aanvullen en ondersteunen. MMBS heeft een ruime ervaring in het herstellen en onderhouden van monumentale panden, het is een specialisme waar we bijzonder trots op zijn. —

Bekijk onze schilderwerk projecten >>