Vacature Projectleider

— Kom ons team versterken! Momenteel zijn wij op zoek naar een projectleider. —

Wie zijn wij?

MMBS is een bekende en gewaardeerde metselspecialist in de nieuwbouw-, renovatie- en restauratiesector. We zijn sinds 2000 actief in de randstad, voornamelijk omgeving Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Met ongeveer 50 vaste medewerkers en nog zo’n 30 op tijdelijke basis zijn wij een snelgroeiend bouwbedrijf, maar nog steeds een bedrijf op menselijke schaal met korte communicatielijnen en een prettige werksfeer.

Bekijk onze projecten >>

vacature projectleider werken bij mmbs groep bouwbedrijf bouw utrecht de meern randstad renovatie gevelrenovatie restauratie gevelrestauratie

Vacature omschrijving.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor diverse lopende, soms complexe projecten. Je hebt een bouwmanagement opleiding, MBO of HBO. Een HBO-denkniveau is een must, HBO-opleidingsniveau gewenst. Je geeft leiding aan het projectteam, bent betrokken bij elk project uit je portefeuille vanaf ontwerp en calculatie en je bent verantwoordelijk voor het proces tot en met het eindresultaat. In concreto voer je de volgende taken uit:

 • Het opstellen van de projectbegroting en -planning op basis van de verkoopcalculatie.
 • Voor elk project in je portefeuille ben je vanaf start tot en met oplevering betrokken, je bent de project- en procesverantwoordelijke:
  • Het aansturen van voormannen wat betreft de werkvoorbereiding en de uitvoering.
  • Het toezien op een goede technische uitvoering, het beheersen van risico’s en het bewaken van planningen.
  • Het contact onderhouden met opdrachtgevers en andere partners, je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant.
 • Het signaleren en uit onderhandelen van meerwerk.
 • Het leiden van vergaderingen.
 • Nadenken over het proces, indien nodig verbeteringen voorstellen.
 • Het adviseren van de directie.

Je doet je werk als projectleider met een commerciële insteek.

Naast dat we op zoek zijn naar een persoon met een gedegen kennis van de bouw en specifiek van geveloptimalisatie en metselwerk, zoeken we ook iemand met een affiniteit voor commercie. Een projectleider die in contact met de klant ook bezig is de kans op een toekomstige opdracht aan te zwengelen en te verzilveren. Een persoon met zeer goede communicatieve eigenschappen, sociaal en extravert, die het oprecht leuk vindt met anderen om te gaan en samen te werken.

Bouw is je passie.

Je kent natuurlijk alle eigenschappen en diensten van ons bedrijf. Daarnaast houd je je kennis op peil als het gaat om de ontwikkelingen in de markt. Je houdt enerzijds de concurrentie goed in de gaten, daarnaast ben je ook alert op de nieuwe vaktechnische ontwikkelingen, waardoor je je vakkennis steeds blijft uitbreiden. Zo kun je onze opdrachtgevers ten allen tijde een passend advies geven.

Wordt jij enthousiast van het lezen over deze uitdagende en dynamische baan en voldoe je aan de specificaties, dan nodigen we je uit onderstaand formulier in te vullen:

Click or drag a file to this area to upload.