symbool mmbs monumentale restauratie

Monumentale Restauratie

— Historisch erfgoed verdient een respectvolle behandeling. Het behoud en leefbaar houden van een monument vraagt om onderhoud en restauratie. MMBS biedt voor beschermde monumenten een zorgvuldig proces, het oog voor detail en gevoel voor materiaal waarmee MMBS deze bijzondere panden restaureert is nagenoeg niet te evenaren. —

Lees meer over onze dienstverlening >>

Park kasteel Nyenrode, Breukelen

Monumentale Restauratie

MMBS Monumentale Restauratie is gevraagd om in het omringde park van kasteel Nyenrode herstel- en conserveringswerkzaamheden uit te voeren.

Gepubliceerd op

Ontzouten Zuiderkerkstoren, Amsterdam

Monumentale Restauratie

Het zoutgehalte in de stenen en mortel moet teruggebracht worden voor het behoud van dit monument, namelijk de zoutuittreding leidt ertoe dat het metselwerk ernstige schade oploopt en verpulvert. Sinds dit voorjaar vindt er binnenin de oude toren een uniek project plaats.

Gepubliceerd op

De Waag, Amsterdam

Monumentale Restauratie

René Kelders, monumentaal restaurateur van MMBS, is inmiddels meerdere malen ingehuurd om te mogen werken aan de Waag. Ik ben op pad met met René die een speciale band heeft met dit gebouw.

Gepubliceerd op

Zuiderkerk, Amsterdam

Monumentale Restauratie

Restauratie metselwerk. Onze restaurateurs hebben in de loop van de jaren meerdere malen aan de buitenkant, zowel toren als schip, van deze kerk mogen werken.

Gepubliceerd op