Onze dienstverlening

Wat doen wij? In het kort: geveloptimalisering in al haar facetten. — MMBS is een bouwbedrijf dat zich specifiek richt op de gevel van een bouwwerk. Soms zelfstandig en soms als specialist in een groter project, creëert, optimaliseert of herstelt MMBS de buitenschil. Dit kan in de vorm van nieuwbouw zijn, renovatie en/of restauratie of d.m.v. onderhoud. —

Het vakmanschap is onze ruggengraat. Daarom heeft MMBS er in een vroeg stadium voor gekozen de oude technieken te koesteren, waardoor er in de loop der jaren geen kennis en ervaring verloren is gegaan. Wij vertalen de kwaliteit van het verleden naar de aanpak en technieken van het heden. Daarnaast zijn we ook veelzijdig, we maken onderscheid tussen vier vakgebieden die in elkaar overlopen en gebruik van elkaar kunnen maken:

diensten onze dienstverlening mmbs bouwbedrijf metselwerken metselbedrijf metselen utrecht
METSELWERKEN NIEUWBOUW

We zijn een ervaren specialist als het gaat om metsel- en voegwerk. Er is bij MMBS heel veel mogelijk. Onze metselaars kunnen vele soorten verbanden en figuren uitvoeren, van traditioneel tot een origineel ontwerp vers van de tekentafel. Wij zijn met onze ervaring en vakmanschap en ons liefde voor het ambacht dé partij om uw ontwerp tot uiting te laten komen.

diensten dienstverlening mmbs bouwbedrijf gevelrenovatie gevelrestauratie utrecht isolatie onderhoud
GEVELRENOVATIE EN ‑RESTAURATIE

De conditie van een gevel is een belangrijke factor in de algehele conditie van een pand. Gevelonderhoud is daarom een goede, onontkomelijke investering voor een veilig en duurzaam gebouw. U houdt zo de waarde van uw onroerend goed op peil. MMBS onderzoekt uw bezit en komt met een plan van aanpak afgestemd op uw budget- en exploitatiewensen.

diensten dienstverlening mmbs bouwbedrijf monumentale restauratie utrecht
MONUMENTALE RESTAURATIE

Historisch erfgoed verdient een respectvolle behandeling. Het behoud en leefbaar houden van een monument vraagt geregeld om onderhoud en restauratie. MMBS biedt voor beschermde monumenten een zorgvuldig proces en een goed doordacht, creatief ontwerp. De zorg en het oog voor detail waarmee MMBS deze bijzondere panden restaureert is nagenoeg niet te evenaren.

 
STEIGERBOUW

Naast dat deze afdeling gebruikt wordt om projecten van MMBS te faciliteren, kunt u ook als externe partij een steiger huren en laten bouwen door ons. Gecertificeerd, veilig, professioneel en aantrekkelijk in prijs.