Onze dienstverlening

MMBS is een bouwbedrijf dat zich specifiek richt op de gevel van een bouwwerk. Soms zelfstandig en soms als specialist in een groter project, creëert of herstelt MMBS de buitenschil. Onze dienstverlening kan in de nieuwbouw zijn of in de bestaande bouw; dit laatste in de vorm van renovatie/restauratie of planmatig onderhoud. — Over de gehele linie geldt, vakmanschap is onze ruggengraat. Daarom heeft MMBS er in een vroeg stadium voor gekozen de oude technieken te koesteren, waardoor er in de loop der jaren geen kennis en ervaring verloren is gegaan. Wij vertalen de kwaliteit van het verleden naar de aanpak en technieken van het heden. Daarnaast zijn we ook veelzijdig, we maken onderscheid tussen de volgende vakgebieden die in elkaar overlopen en gebruik van elkaar kunnen maken, eventueel gefaciliteerd door onze eigen steigerbouwers.

diensten onze dienstverlening mmbs bouwbedrijf metselwerken metselbedrijf metselen utrecht
METSELWERKEN NIEUWBOUW

We zijn een ervaren specialist als het gaat om metsel- en voegwerk. Er is bij MMBS heel veel mogelijk. Onze metselaars kunnen vele soorten verbanden en figuren uitvoeren, van traditioneel tot een origineel ontwerp vers van de tekentafel. Wij zijn met onze ervaring en vakmanschap en ons liefde voor het ambacht dé partij om uw ontwerp tot uiting te laten komen.

diensten dienstverlening mmbs bouwbedrijf gevelrenovatie gevelrestauratie utrecht isolatie onderhoud
GEVELRENOVATIE EN ‑RESTAURATIE

De conditie van een gevel is een belangrijke factor in de algehele conditie van uw pand. Hetgeen de waarde en conservering van uw pand bepaalt. Wij doen alles op het gebied van planmatig onderhoud, gevelrenovatie en ‑restauratie. MMBS onderzoekt uw bezit en komt met een plan van aanpak afgestemd op uw budget‑ en exploitatiewensen.

diensten dienstverlening mmbs bouwbedrijf monumentale restauratie utrecht
MONUMENTALE RESTAURATIE

Historisch erfgoed verdient een respectvolle behandeling. Het behoud en leefbaar houden van een monument vraagt geregeld om onderhoud en restauratie. MMBS biedt voor beschermde monumenten een zorgvuldig proces en een goed doordacht, creatief ontwerp. De zorg en het oog voor detail waarmee MMBS deze bijzondere panden restaureert is nagenoeg niet te evenaren.

isolatie spouwmuurisolatie renovatie mmbs bouwbedrijf metselbedrijf utrecht gevel gevelrenovatie groep bouw diensten dienstverlening de meern randstad
ISOLATIE

In elke renovatie mag isolatie niet ontbreken. Als één van de snelst groeïende afdelingen van MMBS, lichten we deze sector speciaal uit. Waarom uw huis verduurzamen? Meer comfort en minder kosten dankzij goede isolatie!