Onze dienstverlening

We zijn een bouwbedrijf wat zich specifiek richt op de buitenschil van een bouwwerk. Soms zelfstandig en soms als specialist in een groter project, creëert of optimaliseert MMBS het exterieur. Dit kan nieuwbouw zijn, renovatie of restauratie. Het ambacht, het vakmanschap is onze ruggengraat. MMBS heeft ervoor gekozen de oude technieken te koesteren, waardoor er geen kennis en ervaring verloren is gegaan. Wij vertalen de kwaliteit van het verleden naar het snelle heden. Daarnaast zijn we veelzijdig: MMBS heeft vier afdelingen, vakgebieden die in elkaar overlopen en gebruik van elkaar kunnen maken. Door deze organisatiestructuur hebben wij gevarieerde competenties in de vorm van de diverse vakmensen inzetbaar.

symbool afdeling gevelrenovatie gevelrestauratie mmbs

MMBS­GEVELRENOVATIE EN ‑RESTAURATIE

De conditie van een gevel is een belangrijke factor in de algehele conditie van een pand. Gevelonderhoud is daarom een goede en onontkomelijke investering voor een veilig en duurzaam gebouw. U houdt zo de waarde van uw onroerend goed op peil. MMBS onderzoekt uw bezit en komt met een plan van aanpak afgestemd op uw budget en exploitatie wensen.

symbool afdeling metselwerken mmbs

MMBS­METSELWERKEN

We zijn een ervaren specialist als het gaat om metsel- en voegwerk. Er is bij MMBS heel veel mogelijk. Onze metselaars kunnen vele soorten verbanden en figuren uitvoeren, van traditioneel tot modern tot aan een origineel ontwerp vers van de tekentafel. Wij zijn met onze ervaring en vakmanschap en ons liefde voor het ambacht dé partij om uw ontwerp tot uiting te laten komen. Duurzame schoonheid.

symbool afdeling schilders mmbs

MMBS­SCHILDERS

Onze gespecialiseerde afdeling in binnen- en buitenschilderwerk is uw vaste partner in het beschermen en onderhouden van uw pand. Wij gebruiken onze ervaring en vakmanschap om met u mee te denken en komen met een plan op maat. Ten aanzien van uw wensen, het beperken van de overlast tijdens de uitvoering en het bedenken van goede, degelijke oplossingen. Kwaliteit, klantgericht en betaalbaar.

symbool afdeling monumentale restauratie mmbs

MMBS­MONUMENTALE RESTAURATIE

Historisch erfgoed verdient een respectvolle behandeling. Het behoud en leefbaar houden van een monument vraagt geregeld om onderhoud en restauratie. MMBS biedt voor beschermde monumenten een zorgvuldig proces en een goed doordacht en creatief ontwerp. De zorg en het oog voor detail waarmee MMBS deze bijzondere panden restaureert is nagenoeg niet te evenaren.

trefwoorden: mmbs bouw bouwbedrijf diensten dienstverlening afdelingen informatie offerte renovatie gevelrenovatie restauratie gevelrestauratie monumentaal monumentale metselwerken schilders schilderwerken advies vastgoedoptimalisatie geveloptimalisatie gevel