Onze dienstverlening

Geveloptimalisering in al haar facetten. — MMBS is een bouwbedrijf wat zich specifiek richt op de buitenschil van een bouwwerk. Soms zelfstandig en soms als specialist in een groter project, creëert of optimaliseert MMBS het exterieur. Dit kan in de vorm van nieuwbouw zijn, renovatie/ restauratie of onderhoud. —

Het vakmanschap is onze ruggengraat. Daarom heeft MMBS er al in een vroeg stadium voor gekozen de oude technieken te koesteren, waardoor er geen kennis en ervaring verloren is gegaan. Wij vertalen de kwaliteit van het verleden naar hedendaagse aanpak en technieken. Daarnaast zijn we ook veelzijdig, we maken onderscheid tussen vier vakgebieden die in elkaar overlopen en gebruik van elkaar kunnen maken.

diensten onze dienstverlening mmbs bouwbedrijf gevelrenovatie gevelrestauratie

GEVELRENOVATIE EN ‑RESTAURATIE

De conditie van een gevel is een belangrijke factor in de algehele conditie van een pand. Gevelonderhoud is daarom een goede, onontkomelijke investering voor een veilig en duurzaam gebouw. U houdt zo de waarde van uw onroerend goed op peil. MMBS onderzoekt uw bezit en komt met een plan van aanpak afgestemd op uw budget- en exploitatiewensen.

diensten onze dienstverlening mmbs bouwbedrijf metselwerken metselbedrijf metselen utrecht

METSELWERKEN NIEUWBOUW

We zijn een ervaren specialist als het gaat om metsel- en voegwerk. Er is bij MMBS heel veel mogelijk. Onze metselaars kunnen vele soorten verbanden en figuren uitvoeren, van traditioneel tot een origineel ontwerp vers van de tekentafel. Wij zijn met onze ervaring en vakmanschap en ons liefde voor het ambacht dé partij om uw ontwerp tot uiting te laten komen.

diensten onze dienstverlening mmbs bouwbedrijf schilders schilderwerken utrecht

SCHILDERS

Onze gespecialiseerde afdeling in binnen- en buitenschilderwerk is uw vaste partner in het beschermen en onderhouden van uw pand. Wij gebruiken onze ervaring en vakmanschap om met u mee te denken en komen met een plan op maat. Ten aanzien van uw wensen, het beperken van de overlast tijdens de uitvoering en het bedenken van goede, degelijke oplossingen. Kwaliteit, klantgericht en betaalbaar.

diensten onze dienstverlening mmbs bouwbedrijf monumentale restauratie

MONUMENTALE RESTAURATIE

Historisch erfgoed verdient een respectvolle behandeling. Het behoud en leefbaar houden van een monument vraagt geregeld om onderhoud en restauratie. MMBS biedt voor beschermde monumenten een zorgvuldig proces en een goed doordacht, creatief ontwerp. De zorg en het oog voor detail waarmee MMBS deze bijzondere panden restaureert is nagenoeg niet te evenaren.