Metselwerken Nieuwbouw

— MMBS Metselwerken Nieuwbouw is een gewaardeerde, ervaren specialist als het gaat om metselwerk. Wij hebben ervaren metselaars in dienst, materiaalkennis en technieken zijn bij MMBS steeds gekoesterd, zodat er geen vakmanschap verloren is gegaan. Van functioneel tot esthetisch metselwerk kun u zich verlaten op de expertise en aandacht van onze vakmensen. Wij kunnen vele soorten metselverbanden voor u uitvoeren, van traditioneel tot modern. Heeft u een ontwerp, dan gaan wij samen met u door middel van proeven/ mock-ups op zoek naar de beste vertaling, materiaaltechnisch gezien. Wij zijn met onze ervaring, vakmanschap en liefde voor het ambacht dé partij om uw wensen tot uiting te laten komen. —

Veel is mogelijk. — Voorbeelden van metselverbanden die onze metselaars voor u kunnen uitvoeren zijn: halfsteensverband, kruisverband, klezoor, blokverband, tegelverband, wildverband. Siermetselwerk als Braziliaans, Vlaams of staand verband is uiteraard mogelijk. Dit alles eventueel gecombineerd met verspringende niveau’s (reliëf). Ook voegloos of stootvoegloos behoort tot de mogelijkheden. Om een concreter idee te krijgen of voor meer inspiratie kunt u onze projecten bekijken.

Meesterschap, nauwkeurigheid, samenwerken zijn kernwoorden voor MMBS voor een technisch perfecte uitvoering van uw ideeën. U kunt vertrouwen op onze klantgerichte en sympathieke uitvoerders, zij geven u deskundig advies en zijn uw aanspreekpunt ten tijde van het project. U bent gegarandeerd van een constante controle op de voortgang en uitvoering van de werkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag advies op maat. Bel 030 686 54 47 of mail ons.

Kies voor de langdurige schoonheid van esthetisch metselwerk. — Voor de zakelijke markt hebben wij inmiddels voor vele mooie, toonaangevende, nieuwbouwprojecten het (sier)metselwerk voor mogen uitvoeren. Hedendaagse architecten hebben het metselen echt weer herontdekt. Er onstaat een ontwerp op de tekentafel en samen met het vakmanschap van MMBS, wordt dat vertaald in een vorm die technisch verantwoord is, zodat orginele combinaties van materialen en verbanden toch ook sterk genoeg zijn.

Februari 2019. Een bezoek aan onze werkplaats in De Meern door twee heren van Stebru, projectontwikkelaar van De Groene Kaap, vergezeld door architect Koos Kok, directeur van Bureau Massa. Er werd met aandacht gekeken naar de metselproeven die voorman Erwin van den berg gemaakt had.