Vacature Administratief medewerker

— In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een vlotte, spontane en vrolijke nieuwe collega die in een afwisselende functie ondersteuning kan bieden en ons administratieteam komt versterken! Heb je zin om binnen een dynamische organisatie zoals een bouwbedrijf te werken en onderdeel te zijn van een sympathiek, informeel team? Lees dan verder! —

Behulpzame duizendpoot, veelzijdig en precies.

Als onze nieuwe collega ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Je verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je bent de spin in het web en zorgt dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Daarnaast ondersteun je de office manager. Hier volgen je taken op een rij:

Administratie — Het ondersteunen bij diverse administratieve en secretariële taken en procedures. Inkomende correspondentie verwerken, creëren van archiefsystemen, voorraadbeheer en aannemen van telefoon. Ondersteuning bieden bij debiteuren-, en crediteurenadministratie, zorg dragen voor verlofregistratie en overige (personeels-) administratieve werkzaamheden.

Documentatie — Verantwoordelijk voor het bewaren, beschermen en vernietigen van documentatie.

Kantoorbeleid — Ontwerpen en implementeren van kantoorbeleid door standaardisatie, vergelijken van resultaten met de standaard en het uitvoeren van verbeteringen.

Secretariële werkzaamheden — Je bent het aanspreekpunt van MMBS t.b.v. administratieve en secretariële werkzaamheden.

Functie eisen

Om een goede invulling te geven aan deze rol beschik je over een afgeronde MBO- opleiding aangevuld met (meer)jarige aantoonbare ervaring op de administratie. Verder beschik je over de volgende competenties:

  • Accuratesse
  • Planmatig werken
  • Proactieve werk-, en denkwijze
  • Financieel bewustzijn
  • Flexibel
  • Organiserend
  • Klantvriendelijk
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat wij jouw bieden:

– Een 16 tot 24 urige werkweek en werken onder schooltijden is zeker een optie.
– Goede arbeidsvoorwaarden

Heb jij een hands-on mentaliteit en wil jij absoluut onze nieuwe collega worden? Lijkt het je leuk om te komen werken in de dynamische bouwwereld? Stuur dan jouw motivatiebrief inclusief CV naar Foezia Belkasmi-Machouahi. of Brigitte@mmbs.nl