Vacature Office manager

— In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een extra office manager die ons administratieteam komt versterken! Heb je zin om binnen een dynamische organisatie zoals een bouwbedrijf te werken en onderdeel te zijn van een sympathiek, informeel team? Lees dan verder! —

Behulpzame duizendpoot, veelzijdig en precies.

Als office manager ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Je verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je bent de spin in het web en zorgt dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Daarnaast ondersteun je ook het management en de directie. Hier volgen je taken op een rij:

vacature office manager werken bij mmbs groep bouwbedrijf bouw utrecht de meern randstad administratie

Administratie — Het beheren en uitvoeren van diverse administratieve en secretariële taken en procedures, inkomende correspondentie verwerken, creëren van archiefsystemen, voorraadbeheer en organiseren administratieve taken afhandelen en toewijzen. Verwerken van de inkoop-, en verkoopfacturen, debiteuren-, en crediteurenadministratie, zorg dragen voor mutaties t.b.v. loonadministratie, verlofregistratie en overige (personeels-) administratieve werkzaamheden.

Documentatie — Verantwoordelijk voor het bewaren, beschermen en vernietigen van documentatie.

Verantwoordelijk voor — Efficiëntie bewaken en verbeteren door het beheren en implementeren van diverse systemen, inrichting en de aankoop van apparatuur.

Kantoorbeleid — Ontwerpen en implementeren van kantoorbeleid door standaardisatie, vergelijken van resultaten met de standaard en het uitvoeren van verbeteringen.

Plannen — Eventueel uitvoeren van operationele en administratieve vereisten door het inplannen van werknemers en het toewijzen van taken.

Managementondersteuning — Eventueel het ondersteunen van het management door het uitvoeren van analyses, bijwerken en genereren van rapportages en notuleren.

Secretariële werkzaamheden — Je bent het aanspreekpunt van de directie t.b.v. administratieve en secretariële werkzaamheden

Functie eisen

Om een goede invulling te geven aan deze rol beschik je over een afgeronde MBO- opleiding aangevuld met (meer)jarige aantoonbare ervaring op de administratie. Verder beschik je over de volgende competenties:

  • Accutaresse
  • Planmatig werken
  • Proactieve werk-, en denkwijze
  • Financieel bewustzijn
  • Flexibel
  • Organiserend
  • Klantvriendelijk
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat wij jouw bieden:

– Een 24 tot 32 urige werkweek
– Goede arbeidsvoorwaarden

Heb jij een hands-on mentaliteit en wil jij absoluut onze nieuwe collega worden? Lijkt het je leuk om te komen werken in de dynamische bouwwereld? Stuur dan jouw motivatiebrief inclusief CV naar Foezia Belkasmi-Machouahi.