Over ons

We zijn een snelgroeïend bedrijf met circa 50 vaste medewerkers en zo’n 30 medewerkers op tijdelijke basis. MMBS heeft een platte werkstructuur met korte communicatielijnen. Voor het leveren van vakwerk werken we continue aan het verbeteren van de werkprocessen. En we beseffen hierbij dat ruimte voor groei, voor het kunnen ontplooien van eigen ideeën en inzichten, een belangrijk goed is. Een goed product maak je samen.

Naast dat we een menselijk bedrijf zijn we hebben ook veel ervaring in huis. Ieder in z’n eigen vakgebied en als eigen persoon. Traditionele technieken worden bij MMBS gekoesterd: we vertalen de kwaliteit van het verleden naar de behoeftes van het snelle heden.

Ons kantoor is gevestigd in De Meern, maar onze vakmensen kunt u tegenkomen door heel Nederland, met het accent op Amsterdam, Rotterdam en Utrecht & omgeving. Soms zelfstandig en soms als specialist in groter geheel zijn wij betrokken in allerlei projecten op het gebied van gevelrenovatie en-restauratie, monumentale restauratie, metselwerken en schilderwerken.

Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.