Over ons

— We zijn een snelgroeïend bedrijf met circa 50 vaste medewerkers en zo’n 30 medewerkers op tijdelijke basis. Opgericht in 2000 kiest MMBS nog steeds heel bewust voor een platte werkstructuur met korte communicatielijnen. —

Voor het kunnen blijven leveren van de beste prijs/kwaliteit verhouding werken we continue aan verbetering van ons werkproces. We beseffen hierbij dat ruimte voor groei, voor het kunnen ontplooien van vaardigheden, iets belangrijks is. Een goed product maak je samen. Zo investeert MMBS bijvoorbeeld in taalonderwijs voor bepaalde werknemers.

Naast dat we een sociaal en menselijk bedrijf zijn hebben we ook veel ervaring in huis. Ieder in z’n eigen vakgebied en als eigen persoon. Traditionele technieken zijn bij MMBS steeds gekoesterd, dit maakt het mogelijk de kwaliteit van het verleden te vertalen naar de aanpak, technieken en snelheid van het heden.

Vlnr: Danny Oomen (uitvoerder en opleider Gevelrenovatie & -restauratie), Nick van der Kraats (projectleider Gevelrenovatie & -restauratie/ calculatie), Mohammed Machouahi (ceo), Gideon Kelders (projectleider junior Metselwerken Nieuwbouw/ calculatie), Erwin van den Berg (hoofduitvoerder en opleider Metselwerken Nieuwbouw).

Ons kantoor is gevestigd in De Meern, maar onze vakmensen kunt u tegenkomen door heel Nederland, met het accent op Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Soms zelfstandig en soms als specialist in groter geheel zijn wij betrokken in allerlei projecten op het gebied van gevelrenovatie en-restauratie, metselwerken nieuwbouw, monumentale restauratie en schilderwerken.

MMBS Groep is een vaste ketenpartner van Hemubo en lid van brancheorganisatie OnderhoudNL .