Onze pijlers zijn onze visie

De basis — Met veel plezier zetten wij ons elke dag in voor een goede communicatie, we denken met u mee en ons overleg resulteert in duidelijke afspraken. We leveren kwaliteit in de juiste prijs/ kwaliteitverhouding en houden ons aan de afspraken. We leveren nazorg indien nodig. Betrouwbaar, klantgericht en creatief, zijn we er voor u.

MMBS bruggenbouwer, intern/ extern. — Samenwerking is een van de pijlers van ons bedrijf, zowel intern als extern met ketenpartners en opdrachtgevers. Het is een continu leerproces, een leven leren, zou je kunnen zeggen. Wij bewegen mee met de continu veranderende markt, reageren daarop met een eigentijds en bevlogen ondernemerschap (intiatiefrijk, daadkrachtig, onbevreesd en vindingrijk).

Een stevig fundament van loyaliteit. — MMBS is een snelgroeïend bouwbedrijf met circa 50 vaste medewerkers en zo’n 30 medewerkers op tijdelijke basis. Opgericht in 2001 kiest MMBS nog steeds heel bewust voor een platte werkstructuur met korte, directe communicatielijnen, zowel intern als extern. Loyaliteit en begrip voor elkaar zijn belangrijke pijlers. Vele van de interne werkrelaties zijn lang geleden begonnen, sommige dateren zelfs uit 2001. Ook voor de externe verbindingen (met de opdrachtgevers) geldt in principe hetzelfde: het investeren in langdurende werkrelaties wordt waardevol gevonden.

Het menselijk kapitaal van MMBS, een hybride zaak. — Iets goeds maak je samen. Iets goeds ontstaat door de combinatie van verschillende eigenschappen, skills, persoonlijkheden, (culturele) achtergronden, niveau’s … Samen kun je iets maken en bereiken wat alleen niet had gekund. En zo kun je verheugd en trots zijn na aanleiding van het product wat je samen hebt gecreërd. En ook dit weer zowel binnen MMBS als naar buiten toe, tussen partners en opdrachtgevers.

Ambacht en vakmanschap, een belangrijke pijler. — Traditionele technieken zijn bij MMBS steeds gekoesterd, zo is er geen kennis en ervaring verloren gegaan. Dit maakt het mogelijk de kwaliteit van het verleden te vertalen naar de aanpak, technieken en snelheid van het heden. De waarde van geschiedenis, het verleden, willen wij een plek geven in het heden. Iets wat je ook terug kunt zien in onze geïnspireerde en toegewijde restaurateurs.

MMBS leerbedrijf — Onze ervaren vakmensen zijn tevens goede leermeesters. Op de bouwplaats en in de avonduren worden collega’s geupdate en opgeleid. Voor een speciale groep arbeidsmigranten is er tevens taalles.

Uiteraard krijgen ook de mensen op kantoor daar waar nodig ondersteuning in de vorm van cursussen of trainingen. Ook studenten die graag stage bij ons willen lopen krijgen bij ons de nodige uitdagingen en begeleiding zodat men zich d.m.v. de praktijkervaring goed verder heeft kunnen ontwikkelen. En menig stagair is een blijvertje …

Milieu — Wij zijn ons bewust van de noodzaak om duurzaam en circulair te bouwen, zowel als het gaat om het eindresultaat als de weg ernaar toe. Met wat we doen en hoe we het doen omarmen wij de duurzame doelen van onze opdrachtgevers. Wij verwijzen daarvoor graag naar de sites van twee van onze belangrijkste opdrachtgevers, dat is Hemubo voor de oudbouw en Stebru voor de nieuwbouw.

Goede doelen — Het zaadje van het hybride karakter van MMBS en het daaruit voortvloeiende vermogen om bruggen te bouwen, ligt in de roots van eigenaars en intitiatiefnemers Mohammed en Foezia Machouahi. Uit dankbaarheid voor het succes van hun bedrijf is dit echtpaar inmiddels geruime tijd bezig met het weeshuisproject in El Aïoun, Marokko.