Ons team

afbeelding Mohammed Machouahi

Mohammed Machouahi

Directeur

Een organisatie zijn met langlopende werkrelaties, kwaliteit leveren in een goede prijs-prestatie verhouding, dat is waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben.

afbeelding Wim de Jongh

Wim de Jongh

bedrijfsleider / projectleider renovatie

Ik houd mij bezig met het realiseren van vraagstukken van opdrachtgevers vanaf de beginfase tot aan de oplevering. Uit een prettige samenwerking en een afronding na alle tevredenheid van de klant, haal ik veel voldoening.

afbeelding Michel Voorschoten

Michel Linschoten

Voorman metselwerken

Met vakmanschap en ambacht, dat is hoe ik werk en wat ik bij MMBS heb gevonden. Met 40 jaar ervaring mag ik zeggen dat ik als leermeester het vak graag leer aan de nieuwe generatie!

afbeelding Erwin van den Berg

Erwin van den Berg

Voorman metselwerken

Een stille kracht met diepe gronden, dat is hoe collega’s mij zien. Deze kracht pas ik graag toe in de projecten, voor mij is het project pas af wanneer het volledig en naar alle tevredenheid is afgerond.

afbeelding René Kelders

René Kelders

Restaurateur monumentaal

Elk project is een reis door de tijd. De kracht van MMBS is dat we nog op traditionele wijze restaureren, zodat we zo min mogelijk de geschiedenis van het gebouw veranderen, en generaties na ons er nog steeds van kunnen genieten.

afbeelding Danny Oomen

Danny Oomen

Voorman renovatie

Je kunt wel stellen dat mijn vak mijn kracht is!

afbeelding Rini van den Breul

Rini van den Breul

specialist betonreparatie

Een degelijk bedrijf met degelijke mensen die garant staan voor hun werk, dat is MMBS en dat is waar ik sinds jaren met veel plezier en passie werk!

afbeelding Nick van der Kraats

Nick van der Kraats

Calculatie

Contact onderhouden met alle partijen is mijn kracht. Ik geniet van het werk als onze klanten positieve feedback geven. En ik ben trots op de kwaliteit die we als team leveren!

afbeelding peter van Ieperen

Peter van Ieperen

financiële administratie

Ik houd mij bezig met interne en externe procesbeheersing. Wetende dat dit indirect leidt tot een optimaal resultaat, voor zowel klant als MMBS.

afbeelding Foezia Machouahi-Belkasmi

Foezia Machouahi-Belkasmi

Personeel & organisatie

MMBS is een mensgerichte onderneming waarbij (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat. Dit spreekt mij erg aan en mede daarom werk ik hier elke dag met veel plezier.

afbeelding Manon Koster

Manon Koster

office manager