Ons team

Mohammed Machouahi directeur mmbs

Mohammed Machouahi

directeur

Een organisatie zijn met langlopende werkrelaties is iets waar ik mij elke dag met veel plezier voor inzet. Als ondernemer in hart en nieren, bepaal ik door middel van mijn ideëen de koers naar de toekomst.

Nick van der Kraats projectleider calculator mmbs

Nick van der Kraats

projectleider en calculator gevelrenovatie- en restauratie

Contact onderhouden met alle partijen is mijn kracht. Ik geniet van het werk als onze klanten positieve feedback geven. En ik ben trots op de kwaliteit die we als team leveren!

Erwin van den Berg

projectleider/ uitvoerder metselwerken nieuwbouw

Een stille kracht met diepe gronden, dat is hoe collega’s mij zien. Deze kracht pas ik graag toe in de projecten, voor mij is het project pas af wanneer het volledig en naar alle tevredenheid is afgerond.

danny oomen uitvoerder gevelrenovatie

Danny Oomen

uitvoerder/ opleider gevelrenovatie- en restauratie

Michel Linschoten

voorman/ opleider metselwerken nieuwbouw

Met vakmanschap en ambacht, dat is hoe ik werk en wat ik bij MMBS heb gevonden. Met 40 jaar ervaring mag ik zeggen dat ik als leermeester het vak graag leer aan de nieuwe generatie!

rene kelders restaurateur mmbs

René Kelders

restaurateur monumentaal

Elk project is een reis door de tijd. De kracht van MMBS is dat we nog op traditionele wijze restaureren, waardoor we zo min mogelijk de geschiedenis van het gebouw veranderen zodat de generaties na ons er nog steeds van kunnen genieten.

Rini van den Breul

specialist betonreparatie

Een degelijk bedrijf met degelijke mensen die garant staan voor hun werk, dat is MMBS en dat is waar ik sinds jaren met veel plezier en passie werk!

peter van Ieperen administratie administrateur mmbs

Peter van Ieperen

financiële administratie

Ik houd mij bezig met interne en externe procesbeheersing. Wetende dat dit indirect leidt tot een optimaal resultaat, voor zowel klant als MMBS.

foezia machouahi belkasmi mmbs

Foezia Machouahi-Belkasmi

personeel & organisatie

MMBS is een mensgerichte onderneming waarbij (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat. Dit spreekt mij erg aan en mede daarom werk ik hier elke dag met veel plezier.

brigitte merten office manager administratie mmbs

Brigitte Merten

office manager

Administratie is mijn verantwoordelijkheid. Daar waar dit raakt aan calculatie en projectleiding, werk ik samen met mijn collega’s aan de optimalisering van het gehele proces.