Ons team

afbeelding Mohammed Machouahi

Mohammed Machouahi

Directeur

Een organisatie zijn met langlopende werkrelaties, kwaliteit leveren in een goede prijs-prestatie verhouding, dat is een uitdaging waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben.

afbeelding Nick van der Kraats

Nick van der Kraats

Projectmanagement

Contact onderhouden met alle partijen is mijn kracht. Ik geniet van het werk als onze klanten positieve feedback geven. En ik ben trots op de kwaliteit die we als team leveren!

afbeelding Danny Oomen

Danny Oomen

Voorman gevelrenovatie

Je kunt wel stellen dat mijn vak mijn kracht is!

afbeelding Erwin van den Berg

Erwin van den Berg

Voorman/ opleider metselwerken

Een stille kracht met diepe gronden, dat is hoe collega’s mij zien. Deze kracht pas ik graag toe in de projecten, voor mij is het project pas af wanneer het volledig en naar alle tevredenheid is afgerond.

afbeelding Michel Linschoten

Michel Linschoten

Voorman/ opleider metselwerken

Met vakmanschap en ambacht, dat is hoe ik werk en wat ik bij MMBS heb gevonden. Met 40 jaar ervaring mag ik zeggen dat ik als leermeester het vak graag leer aan de nieuwe generatie!

afbeelding René Kelders

René Kelders

Restaurateur monumentaal

Elk project is een reis door de tijd. De kracht van MMBS is dat we nog op traditionele wijze restaureren, waardoor we zo min mogelijk de geschiedenis van het gebouw veranderen zodat de generaties na ons er nog steeds van kunnen genieten.

afbeelding Rini van den Breul

Rini van den Breul

specialist betonreparatie

Een degelijk bedrijf met degelijke mensen die garant staan voor hun werk, dat is MMBS en dat is waar ik sinds jaren met veel plezier en passie werk!

afbeelding peter van Ieperen

Peter van Ieperen

financiële administratie

Ik houd mij bezig met interne en externe procesbeheersing. Wetende dat dit indirect leidt tot een optimaal resultaat, voor zowel klant als MMBS.

afbeelding Foezia Machouahi-Belkasmi

Foezia Machouahi-Belkasmi

Personeel & organisatie

MMBS is een mensgerichte onderneming waarbij (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat. Dit spreekt mij erg aan en mede daarom werk ik hier elke dag met veel plezier.

afbeelding brigitte merten

Brigitte Merten

office manager

De diversiteit van mijn werkzaamheden zorgen voor een leuke afwisseling gedurende de dag. Samen met mijn naaste collega’s van projectmanagement werk ik continue aan de optimalisering van het werkproces.

afbeelding Gideon Kelders

Gideon Kelders

projectleider junior/ calculatie