symbool mmbs schilders

Schilders

Onze schilders zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van binnen– en buitenschilderwerk, houtrotsanering en alle soorten wandafwerking. Onze jarenlange ervaring zetten wij voor u in om tot een passend plan te komen. Wij leveren vakwerk tegen een scherpe prijs en op al onze werkzaamheden krijgt u een garantieplan.
Lees meer over onze dienstverlening >>

Koninginneweg 61, Amsterdam

Schilders

In overleg met de eigenaar hebben we een plan van aanpak opgesteld waarbij het uitgangspunt was dat het onderhoud niet eerder dan over 8 jaar weer nodig zou zijn. De uitdaging was om in het verleden door derden aangebrachte verflagen en houtrotreparaties op een dusdanig niveau te brengen dat deze eis ook haalbaar werd.

Gepubliceerd op

Van der Weedestraat 183-207, Soest

Schilders

Diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan dit appartementencomplex. o.a. houtrotherstel, schilderwerk, herstel voegwerk, na-isolatie.

Gepubliceerd op

Landgoed de Horst, Driebergen

Schilders

Sinds enige jaren voert MMBS hier het onderhoud uit. Het getuigt van een specialisme waar MMBS trots op kan zijn, het is één van de vele monumentale panden waarvoor MMBS het onderhoud mag uitvoeren.

Gepubliceerd op