symbool mmbs metselwerken

Metselwerken

— Er is heel veel mogelijk. MMBS kan vele soorten metseltechnieken toepassen en metselverbanden uitvoeren, van traditioneel tot modern. Wij zijn met onze ervaring, vakmanschap en liefde voor het ambacht dé partij om uw wensen of ontwerp te realiseren en tot uiting te laten komen. Bekijkt u hier de prachtige nieuwbouwprojecten die ontstaan met hun bijzondere metselwerk. —

Lees meer over onze dienstverlening >>

Burano, Zaandam

Metselwerken

In opdracht van ontwikkelaar en bouwer STEBRU realiseert MMBS het buitenblad van de diverse gebouwen naar een ontwerp van Architecten van Mourik. In dit ontwerp metselen we met een verblendsteen in de kleuren oker, rood en grijsbruin in het halfsteens-, tegelverband en het Braziliaans verband.

Gepubliceerd op

De Kleine Warande, Zeist

Metselwerken

In dit nieuwbouwproject is MMBS verantwoordelijk voor het metselen van de buitenmuur. Wat opvalt is een mooie, leemachtige steen die stootvoegloos vermetseld is.

Gepubliceerd op

De Groene Kaap, Rotterdam

Metselwerken

Sinds oktober 2019 is MMBS Metselwerken aan het werk op een bijzondere locatie: het Rotterdamse Katendrecht wat geheel vernieuwd wordt. Kijk mee hoe dit bijzondere megacomplex aan het ontstaan is.

Gepubliceerd op

Nieuwbouw woonzorgcentrum Beukenstein, Driebergen

Metselwerken

Opvallend aan het ontwerp is het schorsachtige karakter van de buitenmuren, wat een relatie legt met de natuur eromheen. Dit karakter komt o.a tot stand door een damast-achtig metselwerk en de steenkeuze.

Gepubliceerd op

Town Garden, Utrecht

Metselwerken

Naast duurzaam en groen wonen is in het ontwerp ook speciale aandacht uitgegaan naar de uitwerking van de gevels en de erfscheidingsmuren. Het bijzondere moderne siermetselwerk is echt een eyecatcher en verzet de standaard op het gebied van esthetisch metselwerk.

Gepubliceerd op

Schinkelhof, Amsterdam

Metselwerken

Wat opvalt aan dit complex is de bijzondere gevelkop, een metselhoogstandje van MMBS, waarbij onze metselaars langs een mal gemetseld hebben om dit perfect ronde resultaat te bereiken.

Gepubliceerd op

Short Stay Group Eastern Docklands, Amsterdam

Metselwerken

In de gevel zijn decoratieve, ritmische elementen verwerkt in de vorm van figuren van blokverband die omsloten worden door het rustige halfsteensverband. Metselspecialist MMBS werd gevraagd dit strakke design uit te voeren.

Gepubliceerd op